duminică, 7 martie 2010

Pui marinat in usturoi si lamaie

Am mai incercat o reteta care s-a dovedit a fi gustoasa. E vorba de aripioare de pui marinate. Ce am folosit:
10 aripioare de pui curatate
10-15 catei de usturoi - in functie de preferine
zeama de la 2 lamai
putin rozmarin
2-3 linguri cu ulei de masline
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare.
Intr-un castron se face zeama pt marinat. Se storc lamaile, se adauga usturoiul pisat, se adauga sarea si piperul. Se pun aripioarele in castron dupa ce s-au curatat si spalat. Daca mai este nevoie, se va adauga un pahar de apa pentru a se acoperi carnita. Se vor lasa toate la marinat timp de o ora.
Dupa aceea, se pun intr-o tava la cuptor timp de 30-40 de minute.
Cam asta e tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu